Activiteiten kalender 2015

Woensdag, 6 mei 2015

Activiteitenkalender 2015:

Wisselbeker: 4 wedstrijden Inschrijven tot 11 mei (alleen vaste hengel)
1e wedstrijd Zondagmorgen 17 Mei van 08.30 tot 11.30 uur
2e wedstrijd Zondagmorgen 31 Mei van 08.30 tot 11.30 uur
3e wedstrijd Donderdagavond 11 Juni van 18.30 tot 21.00 uur
4e wedstrijd Donderdagavond 18 Juni van 18.30 tot 21.00 uur
De 3 beste resultaten tellen mee in de eindstand.

Koppelwedstrijd: Zaterdagavond 27 juni: van 18.00 tot 20.00 uur. (vrije hengel keuze)
Ga vissen met een vriend, familielid, kleinkind of buurtgenoot. Inschrijven tot 25 juni.
Een gezellige activiteit om een paar uurtjes samen bezig te zijn in de natuur op het mooiste plekske van Baarle. Puur voor de gezelligheid. Er zijn diverse prijsjes beschikbaar.

Koningsvissen: 1 wedstrijd van 3 uur (alleen vaste hengel)
Zondagmorgen 6 september van 09.00 tot 12.00 uur. Inschrijven tot 2 september
De leefnetten die moeten voldoen aan de wettelijk voorgeschreven afmetingen. Er wordt gevist op gewicht.
Na afloop van de wedstrijd zal de gevangen vis worden gewogen en genoteerd door de wedstrijdcommissie.
Alleen tijdens de wedstrijden mag een leefnet worden gebruikt,

Familie wedstrijd: prijs voor de grootste gevangen vis van elke vissoort
Zaterdagmiddag 12 september van 14.00 uur tot 16.30 uur (vrije hengel keuze)
Inschrijven tot 6 september
Gezellige familie middag met als afsluiting een gratis frietje met een snack na de prijsuitreiking.
De prijsuitreiking is om 17.00 uur.
Géén leefnetten gebruiken de vis wordt meteen na het vangen gemeten en weer vrijgelaten

Open Boals kampioenschap: 1 wedstrijd van 2 uur (vrije hengel keuze)
Zaterdagavond 26 september van 18.00 tot 20.00 uur
Inschrijven tot 20 september

Het gebruik van een leefnet is (met uitzondering van de wedstrijden) op onze visvijver verboden!!!

Alle activiteiten zijn, voor leden, gratis (behalve het forellen). inschrijven verplicht.
Inschrijven kan bij Dierenspeciaalzaak Theeuwes Wiekenweg Baarle Hertog, met opgave van
e-mailadres en telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken bij wijzigingen of afgelastingen!

De vispassen die op 1 mei 2015 nog niet zijn betaald, worden teruggestuurd naar Sportvisserij Nederland. Voor leden die de contributie al betaald hebben: de vispassen liggen voor u klaar bij dierenspeciaalzaak Theeuwes. De vereniging stuurt geen vispassen naar leden.

Het bestuur en de activiteitencommissie wensen U een visrijk seizoen toe.