Concours vissen

Dinsdag, 15 januari 2019

Beste leden van de Baarlese visvereniging 't Goordonk. Namens het bestuur wensen wij u een gezond en gelukkig 2019, met hopelijk goede visvangsten toe. Het bestuur wil het concoursvissen van onze vereniging nieuw leven inblazen. Met de komst van twee nieuwe bestuursleden te weten Fred van Ooijen en Ad Hamers hopen wij weer een aantrekkelijk wedstrijdprogramma te kunnen aanbieden. De concoursen zijn met name gericht op de recreatieve vissers van onze vereniging. Voor meer informatie m.b.t. data, visstekken concoursen, wedstrijdreglement en dergelijke verwijzen wij u graag naar deze website. Wij hopen dat u meedoet aan onze concoursen. Tot dan, Wil je ook bij de wedstrijdcommissie, stuur dan via de contactpagina een bericht naar de wedstrijdcommissie.