Informatie zomeravondwedstrijden

Wie mag er meedoen? Leden van de Baarlese visvereniging 't Goordonk en niet leden met een geldige dag- / weekvergunning van de Baarlese visvereniging 't Goordonk. Het inleggeld bedraagt € 2,- en moet aan het wedstrijdwater worden voldaan bij de wedstrijdcommissie.

Er kunnen maximaal 15 deelnemers per wedstrijd meedoen.

Aan-/ afmelden kan alleen online via onderstaande formulieren tot vijf dagen voor de wedstrijddag.

Dag- / weekvergunningen kunnen voor of op de wedstrijddag bij onze verkooppunten worden aangeschaft.

Het niet op tijd afmelden voor een wedstrijd, betekend dat je aan de eerst volgende ingeschreven wedstrijd pas mag deelnemen als het inleggeld van de niet op tijd afgemelde wedstrijd aan de wedstrijdcommissie wordt voldaan.
Bij minder dan 6 aanmeldingen wordt de wedstrijd afgelast en krijgen de aanmelders via deze website en opgegeven e-mailadres bericht van de annulering.

Zomeravond wedstrijden 2019:
Woensdag 24-07-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 31-07-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 07-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 14-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 21-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Aanwezig op locatie: 17:45 uur
Loting:                       18:00 uur