Informatie zomeravondwedstrijden

Deelname alleen voor leden van de Baarlese visvereniging 't Goordonk en deelnemers met een geldige dag-/weekvergunning.
Het inleggeld bedraagt € 2,- + eventueel aangeschafte dag-/weekvergunning. De dag-/weekvergunning zal uiterlijk op de wedstrijddag bij één van de verkooppunten gehaald moeten worden. Het inleggeld moet aan het wedstrijdwater worden voldaan bij de wedstrijdcommissie.
Het niet op tijd afmelden voor een wedstrijd, betekend dat je aan de eerst volgende ingeschreven wedstrijd pas mag deelnemen als het inleggeld van de niet op tijd afgemelde wedstrijd aan de wedstrijdcommissie wordt voldaan.
Indien er minder dan zes aanmeldingen zijn voor een wedstrijd, dan wordt de wedstrijd afgelast en krijgen de aanmelders bericht van de annulering.

Zomeravond wedstrijden 2019:
Woensdag 24-07-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 31-07-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 07-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 14-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Woensdag 21-08-2019  Visvijver 't Goordonk.
Aanwezig op locatie: 17:45 uur
Loting:                       18:00 uur