Reglement dag- / weekvergunningen

Als je vist met een dag- / weekvergunning, uitgegeven door onze visvereniging, moet je je aan een aantal regels houden.

Reglement dag- / weekvergunning houders:
1. De dag- / weekvergunning is alleen geldig voor de visvijver van visvereniging ’t Goordonk. Je hebt naast een dag- / weekvergunning geen vispas nodig om op deze vijver te vissen!

2. Onvolledig ingevulde of niet ondertekende dag- / weekvergunningen zijn ongeldig, dit wordt gezien als stropen.

3. Een dag- / weekvergunning is persoon gebonden. Op een eerste aanvraag dient de dag- / weekvergunning samen met een geldig ID-document getoond te worden aan ambtenaren en controleurs, belast met het toezicht op de visvijver.

4. Je mag vissen met één hengel, beaasd met de door Sportvisserij Nederland toegestane aassoorten.

5. Door misdragingen van de houder, in welke vorm dan ook verliest dit bewijs c.q. vergunning met onmiddellijke ingang haar waarde en kan direct worden ingenomen door onder nr. 3 genoemde personen.

6. De vereniging aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de door de bewijs – c.q. vergunninghouder geleden schade, of overkomen ongevallen op, in of langs de visvijver.

7. Bent je bezoeker aan de vijver, dan wordt je vriendelijk doch dringend verzocht je fiets of bromfiets te stallen in de hiervoor bestemde stallingen.

8. Het voeren is beperkt. Maximaal een ½ kilo lokvoer per dagl. Voeren met maden, casters en pieren is toegestaan.

9. Gebruik van een schepnet is verplicht. Behandel de gevangen vis met respect.

10. Vis onthaken is verplicht met onthaker, bij voorkeur in een ruime emmer volledig gevuld met water.

11. Eerst handen nat, dan pas de vis onthaken.

12. In alle andere gevallen is de beslissing van het dagelijks bestuur bindend.

Wat is niet toegestaan!:
1. Het is niet toegestaan te vissen met gekleurde maden, aardappel of aardappelproducten.

2. Het is niet toegestaan om vrij te vissen tijdens wedstrijden en activiteiten. Op een eerste verzoek moeten de plaatsen die daarvoor bestemd zijn, vrijgemaakt worden.

3. Het is niet toegestaan om met ander vistuig dan de hengel te vissen.

4. Het is niet toegestaan om te vissen op snoek, baars, snoekbaars.

5. Het is niet toegestaan om zich in of op het water te bevinden.

6. Het is niet toegestaan om in het talud en oevers naar wormen te spitten, stenen te verleggen of uitsparingen te graven.

7. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een leefnet in welke vorm dan ook.

8. Het is niet toegestaan om gevangen vis mee te nemen.

9. Het is niet toegestaan om vis of andere dieren uit te zetten.

10. Het is niet toegestaan om tenten of windschermen te plaatsen.

11. Het is niet toegestaan om geluidsoverlast te maken.

12. Het is niet toegestaan om overblijfselen van eetwaren, aas, papier en overig afval op de visplaats achter te laten.

13. Het is niet toegestaan om huisdieren te laten zwemmen, of het water te laten betreden.

14. Het is niet toegestaan om te vissen tussen 22.30 en 05.00 uur